130515

Jag ursäktar först och främst för att jag aldrig uppdaterade här ang resan, det fanns aldrig riktigt så lång tid att sätta sig att skriva blogginlägg så istället tänkte jag att jag kommer ta en dag i taget - här på bloggen. Börjar kanske senare idag med första dagen. Huvudsakligen så hade jag the time of my life - jag har aldrig haft en bättre resa, och det känns tragiskt att veta att jag förmodligen aldrig kommer att vara med om något liknande igen! Men jag tackar dels alla fina tjejer jag träffade och jag tackar Gry och alla andra som var med och gjorde resan till så lyxig som den faktiskt var. TACK!
 
Och nu då? Även om där var en del träningen under semestern så var väl kanske inte kosten den bästa, så denna vecka körde jag igång träningen och kosten igen, fr.o.m måndag. Jag körde igång veckan med 30min löpning på bandet, och 30min axlar. Igår struntade jag i gymmet och körde 30min löpning ute, och idag är jag inte säker på vad det blir då jag skadat min fot så kan inte belasta den - det vill säga ingen löpning! Fan!
 
Hur som helst, nu ska jag fortsätta sörpla mitt kaffe och sminka färdigt mig. Senare blir det jobb 12.30-16.30, sitta och ta eventuella larm ifrån vårdtagare medan den orginala personalen sitter på brandutbildning, slappt!
 
Fick rätt mycket färg - för en vecka, för att vara jag... ;)
Allmänt | | Kommentera |
Upp