130428

Så var snart denna helg till enda, känns som jag har fått gjort väldigt mycket. Har shoppat lite (ett ord som man så sällan får anledning till att använda) inför resan - en ny superfin klänning, ballerinaskor, liten resehårspray, lite smink, en träningstopp och lite i den stilen. Spenderat mycket tid med min kära mor, men igår blev det en spontan utgång tillsammans med Malin och hennes syster Emma. Hade jätteroligt! :)
 
I övrigt är allting ordnat inför resan, har snart packat färdigt. Packar la det sista imorgon men i övrigt är det färdigt. Imorgon 00.25 åker jag med buss från Borås upp till Stockholm Arlanda och anländer dit 7.10 och vi skall allihopa mötas kl 8.00 och vårat plan går kl 10.00 - JAG ÄR SÅ NERVÖS! Dom kommer stå med stora Mix megapol skyltar, så dom blir svåra att missa. Kommer även vara två tjejer ifrån Dove (därfrån jag vann min biljett till resan), mamma tror att jag även kan vänta mig lite gratis produkter från dom som bonus för att jag vann via dom. Hoppas kan man ju.

Vi kommer hem den 7/5 igen och landar då 22.40 och då fanns där inga alternativ för mig att ta mig hem så sent, så har bokat hotell så skall sova ensam på hotell i Stockholm (kan bli spännande... ). Sen dagen efter skall jag tillbaka till Arlanda flygplats för jag ska flyga ner 10.40 från Stockholm till Göteborg Landvetter där min kära mor hämtar mig. Är hemma 8/5 förmiddag ungefär, skönt!
Önska mig lycka till att allt detta går bra nu för fan!
 
Kommer försöka uppdatera bloggen dagligen under resan, från de att jag åker upp till Stockholm, under resan med all aktiviteter vi kommer ha för oss och även när jag anländer hem igen. För dom som är intresserade det vill säga..
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp